ENGELSE FUDGE

Goede fudge is een echte traktatie, waarmee je jezelf een echt geniet momentje gunt. Het is de bedoeling dat het blokje in je mond smelt en je door de romige textuur de intense smaken proeft. Je kunt er op elk moment van de dag van genieten. Een blokje smaakt goed bij een kop koffie of thee, in plaats van een koekje of bonbon. Ook als je viste hebt of een feestje geeft, zal het bij je gasten in de smaak vallen als je deze traktatie serveert. Maak bijvoorbeeld een gemengd fudgeplankje, naar het idee van het bekende kaasplankje: verschillende smaken op een mooie schaal, waar de gasten zelf van kunnen pakken.

De Candyshop is de goedkoopste Online snoepwinkel waar je Engelse fudge snoep online bestellen

De informatie (ingrediënten, voedingswaardes en allergenen) op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wij leveren door heel Europa o.a. Nederland, België, Duitsland enz. De goedkoopste snoep vind je bij de Candyshop met winkels in Amersfoort en Veenendaal. Al uw snoepgoed online bestellen bij de snoepspecialist. Vandaag voor 16.00 uur dan heeft u de bestelling morgen in huis. In het weekend besteld word het maandag verstuurd en wordt het dinsdag bij u thuis bezorgd. Op zondag is onze webwinkel gesloten.